Coffeeshop start-up – niet nog een!

 

Allereerst wil ik beginnen met mijn felicitaties! Je hebt besloten om een coffeeshop te beginnen. Welkom in de wondere wereld van specialty coffee!

Voordat u uw eigen coffeeshop start, moet u, om ultiem succes te behalen, een onderbediend gebied vinden (onderbediend door deze branche, bedoel ik!) Om uw winkel te openen. Dit is uw beste optie.

Je hoeft echter niet de enige coffeeshop den haag in een bepaalde straal te zijn. Als er andere winkels in de buurt zijn, bepaal dan of de mensen in uw doelgebied een andere coffeeshop nodig hebben.

Door Starbucks in uw voordeel te gebruiken, kunt u daadwerkelijk succes behalen: denkt u dat ze een winkel zouden openen in een arm of onhaalbaar gebied? Het antwoord is nee! Het grootste pluspunt is dat Starbucks elk gebied bewust maakt van speciale koffie en mensen vertelt dat het oké is om er $ 5,00 voor te betalen.

Om dingen in uw voordeel te stellen, bootst u niemand na. Onderscheid jezelf en wees uniek! Het bedenken van een thema zal ook in jouw voordeel werken. In Ohio, waar ik vandaan kom, is er bijvoorbeeld een koffiehuis met een thema uit het talkie-tijdperk, toepasselijk ‘Talkies’ genaamd. Het is versierd met filmmemorabilia uit het talkietijdperk. Zelfs het bord en het logo weerspiegelen het. Dit soort dingen zijn origineel, maar dragen het imago van speciale koffie.

Als u eerder sluit, kunt u overwegen uw winkel buiten kantooruren te huren of op een dag dat u gesloten bent. Of als je extra ruimte hebt, of een feestzaal, kun je een andere inkomstenstroom hebben terwijl je open bent. Dat is heel anders dan bij andere winkels.

Sommigen zullen echter beweren dat dit typische koffiehuisconcept echt wordt overtroffen. Nog een nieuweling die de almachtige coffeeshoptaart aansnijdt en in bestaande winkelwinsten snijdt. Dat kan in sommige opzichten waar zijn, maar ik denk niet dat het uitgeput is. Als je het goed doet, kun je slagen.

Pas op dat u de koffie niet te krachtig maakt, anders vergeten mensen dat u een coffeeshop bent. Onthoud dat u een coffeeshop zult zijn die iets anders aanbiedt, en niet andersom.

Wat je ook besluit te doen, zorg ervoor dat je origineel bent bij het starten van een coffeeshop. Sla geen enkel concept dood en het opstarten van je coffeeshop zal soepel verlopen! Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *